Menu
25 OKT » 12:00 - 23:59

Savaco wil creativiteit en ‘outside the box denken’ stimuleren. Bovendien zijn ze ervan overtuigd dat je met technologie de wereld kan veranderen. Daarom organiseren ze de Savaco hackathon voor studenten van HOWEST en voor eigen medewerkers. Samen met een team van jonge en minder jonge enthousiastelingen gaan we aan de slag met de volgende opdracht: “Bouw een digitale werkplek assistent om gezonder, mobieler en slimmer door het leven te gaan”.
Hoe kan technologie ons helpen om meer te bewegen en onze manier van verplaatsen efficiënter te maken?  Prove us that it's possible!

Als technologie-verspreider en IT-dienstverlener uit Kortrijk wil Savaco met dit initiatief ondernemerschap prikkelen en teamwork stimuleren. Belangrijk hierbij: geen woorden, maar daden. Dat is de uitdaging van een hackathon. Binnen een beperkte duur - deze keer is dit 12uur – gooien we onze gezamenlijke kennis en vaardigheden samen in kleine teams en gaan we non-stop aan de slag om onze ideeën om te zetten in eerste concrete oplossingen en realisaties. Niet evident natuurlijk… maar absoluut een verrijkende ervaring. Are you ready to create impact?!

Benieuwd hoe een hackathon eruit ziet? Ga als bezoeker van de Kortrijk Creativity Week een kijkje nemen!  

Waar: Crea-zaal van CVO Miras, Nelson Mandelaplein 1
Voor wie: iedereen kan een bezoekje brengen en zien hoe de deelnemers technologie omzetten in concrete innovaties.
Programma:
12u-22u : uitwerking van use cases door 14 teams
22u-23u : presentatie van use case per team aan jury
23u-0u : award ceremony