Menu
25 OKT » 16:30 - 19:00

Maak deel uit van het STE(A)M netwerk van Zuid-West Vlaanderen!

Zijn jullie een organisatie die werkt met kinderen tussen de 5 en 18 jaar en hebben jullie zin om hun creatieve en nieuwsgierige makershouding verder te stimuleren?

Speel je bijvoorbeeld met het zotte idee om een escape room, speeltuigen en/of supersnelle zeepkisten te ontwerpen? Al dan niet opgesmukt met zelfgemaakte glow in the dark verf of luchtzuiverende graffiti? Of hebben jullie zin om jullie (tenten)kamp op te vrolijken met slim bedachte, en duurzame survival tools?

Dan is het project STE(A)M hive zeker iets voor jullie!
Binnen dit project willen we niet alleen onze didactische, technische en organisatorische expertise delen maar kunnen we ook maak-, experimenteer en onderzoeksruimte ter beschikking stellen om jullie ideeën uit te werken tot echte STE(A)M-projecten.

Interesse? Neem contact op met info@budalab.be om je in te schrijven voor de kick-off van het project STE(A)M-hive waar we jullie in contact brengen met heel wat makers, denkers, doeners en zoekers.

De kick-off gaat door op vrijdag 25 oktober 2019 in het kader van de Kortrijk Creativity Week:

16u30: ontvangst in Départ Kortrijk
17u00: inspirerende talks
Met de Kortrijk Creativity Week als decor van de avond, geven we graag het podium aan enkele makers die inspireren met hun visie rond open innovatie, open-ended design en het creatieve gebruik van nieuwe werkplekken.
18u00: crash brainstorm
19u30: receptie en toegang tot de Kortrijk Creativity Week.

Toegang: Départ Kortrijk, Nelson Mandela plein 18, 8500 Kortrijk.

Verplicht inschrijven via info@budalab.be