Menu
24 OKT » 14:00 - 17:00

De meeste succesvolle ondernemingen werken nog altijd vanuit een ‘take-make-dispose’ logica, met een rechtlijnige aanpak van productie naar consumptie en afval. Maar de duurzamere concurrentie is groeiend en de tijd lijkt rijp voor de eerste Europese circulaire durvers om snel marktaandeel te veroveren.
The masterclass biedt inzicht in hoe deze circulaire durvers innoveren en wat hen succesvol maakt. Gebruik makend van 4 nieuwe inspirerende Europese business cases, bieden we bedrijven, designers en ondernemers praktische inzichten in hoe in de voetsporen te treden van de huidige frontrunners.

De masterclass wordt georganiseerd door project TRIPOD ll / Interreg Vlaanderen-Wallonië-Frankrijk en wordt verzorgd door Antwerp Management School in samenwerking met het gerenommeerde Institute of Management and Strategy van de universiteit van St. Gallen (IoMS-HSG) op basis van het meest recente onderzoek rond Circulaire Economie.

De masterclass wordt gegeven door onderzoeker & circulaire economie expert Fabian Takacs van BMI-lab & de universiteit van St. Gallen – Zwitserland en innovatie expert Roel De Rijck van Antwerp Management School.