Menu
27 OKT » 09:30 - 17:00

Ben je tussen de 10 en 14 jaar? Vind je het leuk om met andere kinderen samen te werken? Ben je een uitvinder? Wil je de Warmste Week 2019 van StuBru in Kortrijk nog beter maken? Dan zijn we op zoek naar jou! Tijdens JUMPLab bedenk je nieuwe oplossingen voor een afvalvrije Warmste Week!

MELD JE NU AAN VOOR JUMPLab!

Op zondag 27 oktober zullen ongeveer 30 kinderen aan de slag gaan om het Nelson Mandelaplein tijdens de Warmste Week van StuBru afvalvrij te houden. Zo willen we niet alleen de Warmste, maar ook de Properste Week ooit organiseren.

Op de Kortrijk Creativity Week (onthaal Depart Kortrijk) kan jij samen met andere kinderen een oplossing bedenken voor het afvalprobleem. Met gebruik van technologie, zoals SAM Labs, motors, ledlampjes en gerecycleerde materialen, maak je een prototype van je eigen uitvinding. Samen bedenken we hoe we afval tijdens de Warmste Week fors kunnen beperken, beter kunnen recycleren of hergebruiken, of hoe we iets kunnen herontwerpen zodat we afval kunnen vermijden.

Dus, ben jij tussen 10 en 14 jaar en wil je meewerken aan de properste Warmste Week ooit? Meld je dan nu aan voor JUMPlab op 27 oktober op de Kortrijk Creativity Week in Depart Kortrijk. De deur gaat om 9.30 uur open en om 10.00 uur beginnen we. Aan het eind van de dag (16.30 uur) zijn de eindpresentaties, waar je fanclub en een team van experts je oplossing komen bekijken!

 

Wat is JUMPLab?

JUMPLab laat jongeren aan zet om strategieën, diensten en producten voor organisaties te onderzoeken en te ontwerpen, om organisaties te helpen hoe jongeren de wereld zien.

De unieke coachingsaanpak van JUMPLab helpt jongeren om te groeien en sterk te staan in een snel veranderende wereld. JUMPLab is een innovatieinitiatief van Antwerp Management School, Mentor vzw en RHIZO vzw en kwam tot stand met de steun van het Europees Sociaal Fonds.